Izbrali ste www.biroprodaja.si.

Na www.biroprodaja.si so možne le dostave v Sloveniji.

OK

Naprej

Najboljša storitev

Najboljša storitev

Biti hiter in absolutno zanesljiv pomeni za nas dobro opravljeno storitev. Blago vam dostavimo v 48 urah, delež napak predstavlja le 0,2%.

Kadarkoli se lahko obrnete na nas – z veseljem vam bomo pomagali. Potrudili se bomo, da vam bomo ustregli hitro in učinkovito.

Najboljša tehnologija

Naša spletna trgovina je funkcionalna in prijazna do uporabnikov. Omogoča vam hitro in preprosto naročanje, poskrbimo tudi za ažurno dostavo.

Z uporabo pripomočkov, kot so iskalnik, seznam vaših proizvodov ter beležka, lahko hitro in preprosto najdete želen proizvod in s tem optimirate vaš postopek naročanja. V primeru, da potrebujete pomoč, vas od osebnega svetovalca loči le preprost klik na gumb.

Najboljša tehnologija

Najboljši proizvod

Najboljši proizvod

Način našega dela je oseben pristop do strank. Z našim prodajnim programom, ki obsega preko 10.000 proizvodov, ki so stalno na zalogi, ter z dostopom do dodatnih 30.000 proizvodov preko našega strateškega partnerja PBS Austria, zlahka ustrežemo vašim željam.

Oskrbimo vas z vsakim najmanjšim proizvodom, ki ga potrebujete v vaši pisarni. Proizvode, ki jih ne najdete na naši spletni strani ali v katalogu, bomo za vas poiskali mi – in to po najboljših cenah.

Na našo ponudbo se lahko zanesete dolgoročno.

Mednarodna nabava

Biroprodaja d.o.o. je član mednarodnega združenja veletrgovcev s pisarniškimi potrebščinami InterACTION, ki v 21 državah dosega skupni promet 1,3 mrd EUR.

Sodelovanje je vezano na lastne blagovne znamke, trženje, logistiko in spletno trgovino.

Mednarodna nabava
 
SecuCert seal